1403-02-20 9:17 بعد از ظهر
ترشی گردو

ترشی گردو یا ترشی چاقاله گردوی سوغات همدان

ترشی گردو یا ترشی چاقاله گردوی همدان یکی از ترشی‌هایی است که فقط در این شهر درست می‌شود و سرمنشا آن همین جاست

کشت نیوز؛ ترشی گردو را با چاقاله آن می‌گیرند یعنی وقتی هنوز گردو سفت نشده و ریز است آن را چیده و برای ترشی آماده می‌کنند، دو الی سه بار باید گردو چاقاله‌ها را در درون قابلمه ریخته و آن را جوشاند تا تلخی آن تا جای ممکن گرفته شود، باید دقت کنید اگر زیاد هم آن را بجوشانید ممکن است له شود و به اصطلاح لهیده یا لیته می‌شود و زیبایی خود را از دست می‌دهد.

بعد از جوشاندن آن را باید داخل آب سرد ریخته و یکی دو روز نگه دارید، آن را بچشید تا جایی که تلخی‌اش گرفته شود، وقتی تلخی آن گرفته شد؛ مناسب ترشی انداختن است.

بعد از جوشاندن نیز باید آن را با سرکه و نمک کمی جوشاند اما فقط چند دقیقه، بعد آن را در شیشه ریخته و کمی نعنا و سیر اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد

کد تخفیف خرید محصولات را از دست ندهید !!!!