1403-02-20 5:36 بعد از ظهر
خیار شور

راز ترد شدن خیارشور خانگی در چیست؟

کشت نیوز؛ برای ترد شدن خیارشور چه کنیم و چی بریزیم؟ آیا نخود برای ترد شدن خیار شور خانگی تأثیری دارد؟ چرا خیارشورهای من ترد و خوشمزه نمی شوند؟ علت ترد شدن خیارشور بازاری چیه؟ دلیل نرم و لیز شدن خیار شور چیست؟ راز و دلیل ترد شدن خیارشور خانگی چیست؟ 

ترفندهای ترد شدن خیارشور خانگی

  1. نوع خیار استفاده شده

حتما برای اینکه خیارشور شما ترد و خوشمزه باشد از خیارهای تازه قلمی و ترد استفاده کنید. خیار مانده یا خیار گلخانه ای به درد شما نمی خورد.پس بهتر است از خیار باغ و بوته با اندازه های کوچک استفاده کنید.

حتما خیارها را تمیز بشویید و حسابی خشک کنید. اگر قطره ای آب شیر کلردار بر روی خیارها بماند خیارشور شما بعدا کپک خواهد زد.

طرز تهیه خیار شور خانگی بسیار خوشمزه و ترد فوریطرز تهیه خیار شور خانگی بسیار خوشمزه و ترد فوری

خیار شور یکی از چاشنی ها و دورچین های خوشمزه و معروفی است که می توان …

  1. اضافه کردن نخود برای تردی بیشتر

بهتر است داخل دبه خیارشور خود 7 تا 8 عدد دانه نخود خام تمیز و خشک بیندازید. نخود داخل دبه نوعی گاز تولید می کند که این گاز برای ترد شدن خیارشور مفید است.

  1. استفاده از آب جوشیده

حتما از آب جوشیده برای خیارشور استفاده کنید. استفاده از آب شیر و کلردار می توانید موجب کپک زدن و نرم شدن خیارشور شود. همچنین سعی کنید به اندازه کافی از فلفل سبز، سیر، ترخون و مرزه استفاده کنید.

  1. مقدار نمک خیارشور باید چقدر باشد؟

در حالت استاندارد برای هر لیتر آب یعنی 4 لیوان آب، دو و نیم قاشق غذاخوری نمک بریزید. مثلا برای 12 لیوان آب بهتر است از 7 قاشق غذاخوری نمک و کمتر از نصف لیوان سرکه استفاده کنید.

سعی کنید برای خیارشور از مقدار زیاد سرکه استفاده نکنید. سرکه زیاد موجب نرم شدن خیارشور خواهد شد.

همچنین بهتر است به جای نمک یددار از نمک دریا استفاده کنید.

شاید فکر کنید این مسئله خیلی مهم نباشد و در آن کوتاهی کنید. اما باید باور کنید اگر به خیارشور های شما هوا نفوذ کند هم زودتر خراب می شوند و هم اینکه کپک خواهند زد. بهتر است همیشه یک لایه سلفون روی دبه بکشیم و بعد در دبه و ظرف را محکم ببندیم تا هوا به داخل شون نفوذ نکند. خیارشور کی می رسد؟

برای آماده شدن خیارشور نمی شود زمان دقیقی گفت و این زمان به دمای هوا شهرتون و محیطی که دبه های خیارشور را نگهداری می کنید بستگی دارد. ولی معمولا زمان رسیدن خیارشور بین 7 تا 10 روز است.

  1. برای خیارشور ظرف پلاستیکی بهتر است یا شیشه ای؟

در واقع هیچ فرقی نمی کند ولی باید به این نکته توجه شود که اگر از ظرف پلاستیکی استفاده می کنید باید دقت کنید هیچ سوراخی نداشته باشند. چون حتی یک سوراخ بسیار ریز هم باعث نفوذ هوا و کپک زدن خیارشور خواهد شد.

برای ظرف شیشه ای هم باید حتما توجه کنید درب آن کاملا کیپ شود و هوا نفوذ پیدا نکند.

  1. نحوه نگهداری اصولی خیارشور

بهتر است خیارشور ها را در یک جای نسبتا خنک و سایه نگهداری کنید.

یا اگر خیارشورها را در ظرف های کوچک درست می کنید می توانید پس از یک هفته که خیارشورها آماده می شود ، آن ها را داخل یخچال نگهداری کنید.

کد تخفیف خرید محصولات را از دست ندهید !!!!